SCHILDER NODIG? 06-53333586
STUKADOOR NODIG? 06-53333586
Versemmers

"DE WIJER"

winter

SCHILDER

“Schildersbedrijf de Wijer in Den Haag”

Origineel ouderwets schilderwerk

Hiermee bedoelen wij het originele ouderwetse schilderwerk zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van uw pand. Dit schilderwerk leveren wij van hoge kwaliteit zowel in hoogglans als in zijdeglans, waarbij eerste klas verfsoorten gebruikt worden en als dat gewenst is ook met natuurlijke reukarme verfsoorten gewerkt wordt. Door lange schildervaring kan ik u adviseren in de keus van zowel nieuwe als klassieke kleuren.

Winterschilder

Is uw woning toe aan een nieuwe lik verf? Bespaar op de kosten en schakel een winterschilder in. Een winterschilder schildert uw woning in de koude maanden met een aantrekkelijke korting.

Kwaliteit

Door de hoge kwaliteit van het door ons gepleisterde stucwerk kunnen wij ook met het sausen van de muren en plafonds perfect werk leveren.

Behangen

Ook voor het behangen van uw muren en glasvlies tegen het plafond aanbrengen, als dit nodig mocht zijn, kunt u bij ons terecht.

Uw schildersbedrijf de Wijer in Den Haag!

Schildertips

schildersbedrijf den haag

Wanneer u uw huis heeft laten schilderen wilt u natuurlijk dat het schilderwerk zo lang mogelijk mooi blijft. Om de levensduur van het schilderwerk te bevorderen is goed onderhoud cruciaal. Welke acties kunt u ondernemen om uw schilderwerk te onderhouden?

  • schoonmaken: Maak uw schilderwerk ongeveer 2 keer per jaar schoon met een vochtige doek. Hierdoor voorkomt u dat stof en vuil zich gaat hechten aan uw schilderwerk.
  • controleren: Bent u uw schilderwerken aan het schoonmaken? Controleer de onderdelen dan meteen op beschadigingen, blaasjes en scheurtjes. Ontdekt u mos- of algaanslag bij uw buitenschilderwerk? Verwijder dit en maak uw schilderwerk goed schoon om vochtproblemen te voorkomen.
  • bijwerken: Heeft u beschadigingen in uw schilderwerk ontdekt? Laat deze dan zo snel mogelijk bijwerken door een schilder. Hierdoor voorkomt u dat de schade groter wordt.
  • ventileer: Zorg voor constante ventilatie in huis door bijvoorbeeld de ventilatieroosters 24 uur per dag open te laten staan. Hiermee voert u vochtige lucht af naar buiten. Niet alleen goed voor de levensduur van uw binnenschilderwerk, maar ook voor uw gezondheid.

De kwaliteit en levensduur van uw schilderwerk hangt voor een groot deel af van de keuze voor de verfsoort. Zoekt u een verfsoort voor uw binnen- of buitenschilderwerk?

Verfsoorten binnenschilderwerk

Sinds 2001 zijn schilders verplicht om voor binnenschilderwerk een verf op waterbasis te gebruiken. Deze verf is milieuvriendelijker en tevens minder schadelijk voor uw gezondheid. Veel toegepaste verfsoorten voor binnenschilderwerk zijn:

  • acrylverf
  • latexverf

Verfsoorten buitenschilderwerk

Laat u de buitenkant van uw woning schilderen? Kies dan voor een verfsoort die speciaal is bedoeld voor buitenschilderwerk. De verf moet namelijk bestand zijn tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Een populaire verfsoort voor buitenschilderwerk is alkydverf. Dit is een sterke en goed dekkende verf op oliebasis.

Wilt u verzekerd zijn van een mooi eindresultaat? Laat het schilderwerk dan over aan een ervaren schildersbedrijf. De kosten liggen hoger dan wanneer u de klus zelf uitvoert, maar u profiteert wel van de volgende voordelen als u het schilderwerk uitbesteedt:

  • u bespaart tijd: Geen zin om uw vrije avonden en vakantiedagen te verspillen aan het schilderen van uw woning? Laat het schilderwerk over aan een professionele schilder. Door de jarenlange ervaring heeft een schilder de klus binnen een mum van tijd geklaard.
  • verzekerd van kwaliteit: Een professionele schilder heeft alle kennis en ervaring in huis om elk schilderwerk met gemak te voorzien van een perfect afgewerkte schilderlaag. Zo weet een schilder precies welke verfsoort, materialen en schildertechniek geschikt is voor uw woning en geniet u jarenlang van het mooie resultaat.
  • veiligheid: Er komen wat gevaren kijken bij schilderwerk. Stel u voor: u bent de ramen op de bovenste verdieping van uw woning aan het schilderen, verliest uw evenwicht en valt van een flinke hoogte naar beneden. Om dergelijke vervelende situaties en blessures te voorkomen is het verstandig om een schilder in te huren die de juiste veiligheidsprocedures kent en hanteert.

Hoe zit het met de btw van je schilderwerk? Als je in een woning woont die ouder is dan 2 jaar en je je schilderwerk laat doen, dan betaal je maar 6% btw. Dit geldt ook voor de gebruikte materialen, het voorbereiden en het voorbehandelen van je schilderwerk. Andere werkzaamheden die niet genoeg te maken hebben met schilderwerk, maar misschien wel tegelijkertijd worden gedaan, vallen wel onder 21% btw. Is schilderwerk aftrekbaar? Zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk zijn aftrekbaar van de belasting.

Zijn je kozijnen toe aan een nieuwe lik verf, maar zie je dat je dakkapel ook geschilderd moet worden? Door projecten te combineren ben je vaak goedkoper uit. Ook verschillende projecten zoals stuken en schilderen zijn goed met elkaar te combineren. Zo zit je maar 1 keer met de ongemakken van stukadoors en schilders in huis en geniet je zo snel mogelijk van fris stucwerk en schilderwerk.

Facebook